Gastouder Janneke

Vandaag het eerste dagje als gastouder Janneke. Een super gezellige dag waarin we vanochtend image (8)heerlijk van het zonnetje mochten genieten. Samen met de bakfiets een rondje Reeshof gefietst en ook nog een stop gemaakt bij de speeltuin!

Mooie tulpjes geverfd met onze handjes, een boekje gelezen over de Lente en gezellig op ontdekking binnen en buiten in de tuin. Morgen komt er weer een kindje wennen en de komende tijd zullen we meerdere kinderen gaan verwelkomen bij Gastouder Janneke, maar we hebben nog plekjes vrij!

Heeft u of iemand in uw omgeving nog kinderopvang nodig? Denk dan ook eens aan een gastouder, een kleinschalige vorm van opvang in een huiselijke omgeving.

Voor vragen of een vrijblijvend kennismakingsgesprekje mag je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

Groetjes,

Jannekeimage (12)