Wat een gezelligheid!

Het wordt steeds drukker bij gastouder Janneke. Vanaf juli mogen we weer twee kindjes verwelkomen!

IMG_5714[1]

 

De laatste weken hebben we volop genoten van het lekkere weer en van de vele uitstapjes die we gemaakt hebben. Als afsluiting van het thema Nederland zijn we op bezoek gegaan bij de open Campina dagen van de boerderij. Koeien aaien, een stormbaan, op een tractor zitten en zelfs een melkdiploma in ontvangst nemen omdat iedereen zo’n goede melkhulp was!

We hebben ook weer meerdere bezoekjes gebracht aan de Efteling. Een ochtend door het sprookjesbos wandelen en luisteren naar de mooie verhalen van de sprookjesboom en natuurlijk in het carnavalfestival!

Wandelen met de bolderkar of een fietstochtje maken met de bakfiets blijft bij veel kinderen een favoriete bezigheid. Zo hebben we al meerdere ritjes gemaakt naar het wandelbos, de kinderboerderij en de grote speeltuin in de Reeshof.

Wanneer Gastouder Janneke weg gaat voor een uitje zorgen we er altijd voor dat er voldoende overzicht en persoonlijke aandacht is voor de kinderen. Zoals bij de Campina dagen ging mijn man, Max Koijen, ook mee zodat iedereen zich optimaal en ook veilig kon vermaken. Ook neem ik van alle kinderen een (recente) foto mee met aan de achterkant de persoonlijke informatie en eventuele bijzonderheden.

Vandaag gaan we er ook weer een mooie dag van maken. Het zonnetje schijnt dus dat wordt volop genieten!

IMG_5763[1]