De beste wensen voor 2015!

Hallo allemaal!

Het jaar is alweer voorbij en wat was 2014 toch een mooi jaar! Gestart als gastouder en inmiddels is het al een gezellige boel hier bij Gastouder Janneke. De afgelopen tijd hebben we een aantal nieuwe kindjes mogen verwelkomen. Wij wensen hun en iedereen heel veel speelplezier in 2015!!

Naar buiten gaan vinden wij hier allemaal heel erg leuk! Maar omdat er best wel wat baby’tjes zijn bijgekomen werd dit steeds lastiger. Met de bakfiets maken we nog geregeld een tochtje door de wijk maar met twee baby’s is dit niet echt mogelijk. Daarom heb ik zojuist een vierlingwandelwagen gekocht. Hierin kunnen de baby’s comfortabel in zitten en kunnen we heerlijk naar buiten met z’n allen. Gezellig wandelen, de eendjes eten geven en kijken naar alles om ons heen. Ik heb er zin in! Jullie ook?

JannekeIMG_2251[1]